آسانسور باربر

نحوه ی عملکرد آسانسور حمل بار

دکل آسانسور از قطعاتی ساخته شده که تا ارتفاع ۵۰ تا ۲۰۰ متر ادامه میابد. سپس یک جرثقیل بر روی اطاق آسانسور فیکس میکنند که با آن میتوان ارتفاع را کم و زیاد کرد.

در مورد ساختمان ها با ارتفاع کم در ابتدا دکل را فیکس میکنند و اطاقک را تا آخرین مراحل کار روی آن نگه میدارند. نکته ی ضروری که در اینجا باید رعایت شود این است که یک فوندانسیون در زیر اطاقک و روی زمین فیکس شود که ابعاد آن کف آن به اندازه ی اتاقک و ارتفاعی ۳۰ سانتی متری داشته باشد.

اتاقک آسانسورهای کارگاهی معمولا تا ۱۰۰۰کیلوگرم مصالح را با سرعتی معادل ۵۰ متر بر دقیقه جابه جا میکند.
این سرعت البته به موتور و گیربکس آسانسور ارتباط دارد که هرچه قدرت آنها بیشتر باشد سرعت حرکت نیز بیشتر میشود.

بهترین و مهمترین نوع آسانسورهای کارگاهی آسانسورهای تی سی سی اچ میباشند. علت آن هم این است که این نوع آسانسور ها راندمان بالا در ازای مصرف کم انرژی و برق دارند. این نوع آسانسور با ظرفیت ۱۵۰۰ کیلوگرم تا ۲۵۰۰ کیلوگرم ساخته میشود.

از دیگر مزایای این آسانسور این است که در هنگامی که شروع به بالا رفتن میکند به گیربکس آسیبی نمیرساند زیرا به صورت کاملا آرام این عمل را انجام میدهد. بنابراین موتور آسانسور مدت زمان بیشتری کار میکند.

سه نوع اصلی از انواع آسانسورها وجود دارند که به طور کلی در ساختار آسانسورها مورد استفاده قرار می‌گیرند: آسانسور کششی با یک اتاقک ماشینی، آسانسورهای کششی فاقد اتاقک ماشینی و هیدرولیکی؛ با این حال، تفاوت‌هایی در هر نوع از آنها وجود دارد.

 

اجزای مهم بالابرهای ساختمانی

استراکچر
الکتروموتور
گیربکیس
کلید برق
پولی
سیم بکسل و سیستمهای مرتبط
باکت بالابر مصالح